HATAY / KIRIKHAN - KIRIKHAN ZEYTİN DALI ORTAOKULU

KIRIKHAN ZEYTİN DALI ORTAOKULU

Mimar Sinan Mahallesi, 735 Sokak, No90
Vizyon
Zeytindalı Ortaokulu olarak vizyonumuz, “Eğitim Sevgiyle Başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmakta kararlı, öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş, demokratik, örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ ne sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran, üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları ortaöğretime hazır hale getirmektir.
Yaya ve Dolmuşlarla sağlanmaktadır.
İlçe Merkezinde
Okulumuzun basketbol,atletizim ve futbol takımı vardır.